Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maljasalmen riistamiesten vuosikokous 2020 pidettiin Rötisköllä sunnuntaina 2.2.2020 klo 18:00 alkaen. Kokouksessa oli paikalla 30 seuran jäsentä.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Lasse Turunen. Johtokunnasta olivat erovuorossa Vesa Sormunen ja Timo Koistinen, jotka molemmat valittiin jatkamaan. Viime vuosikokouksessa Lasse Turusen tilalla (Lasse siirtyi puheenjohtajaksi) valitsematta jääneeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Petri Peinola. Johtokuntaan 2020 kuuluvat: Lasse Turunen (pj), Mika Hartikainen (siht), Vesa Sormunen (rh), Timo Koistinen, Jouni Kontkanen, Toni Hottinen ja Petri Peinola.

Outokummun riistanhoitoyhdistyksen kokouksiin seuran edustajaksi valittiin Toni Hottinen. Yhteistyöelimen kokouksiin seuran edustajiksi valittiin Timo Koistinen ja Petri Peinola.

Karhuporukan johtajaksi valittiin Timo Koistinen. Timo jatkaa myös hirviporukan johtajana. Ilves- ja villisikajahtien johtajaksi valittiin Jari Miettinen.

Villisikojen metsästyksen tehostamiseksi yritetään Outokummun metsästysseurojen kesken saada sopimusta yhteismetsästyksestä. Kokouksessa päätettiin olla mukana sopimuksessa, mikäli muutkin seurat lähtevät siihen mukaan. Seuran jäsenet voivat metsästää villisikaa oman seuran alueella itsenäisesti, lain- ja hyvien metsästystapojen mukaisesti. Yhteismetsästys mahdollistaisi lisäksi yhteisjahdin myös muiden Outokummun metsästysseurojen alueella. Lisätietoa asian varmistuttua seuran nettisivuilta sekä Jarilta.      

Vuoden 2019  jäsentiedotteessa kerrottiin  rötiskön katon kunnostustarpeesta. Remontin kustannusarvio on n. 1500€ ja se toteutetaan kesällä 2020. Remontissa katolla olevat sammaleet poistetaan ja vesikatteena olleet pressut ja muovit korvataan kattohuovalla. Pohjalaudoitusta uusitaan, mikäli siihen on tarvetta. Huovan ja sammaleen väliin asennetaan lisäksi patolevyt. Kokouksessa keskusteltiin, miten remontti kustannetaan. Kokous päätyi ratkaisuun, jossa kaikilta maksavilta varsinaisilta jäseniltä laskutetaan 30€ lisämaksu jäsenmaksun yhteydessä. Maanomistaja-, koe- ja vapaajäsenilta tätä lisämaksua ei peritä. Halutessaan nämä jäsenet voivat osallistua kustannuksiin lahjoittamalla seuralle vastaavan summan. Lisäksi seura myy yhden hirviluvan syksyn 2020 luvista. Luvan myynnistä saatu tulo on arvion mukaan n. 1500€. Summalla katetaan mahdollinen remontin kustannusarvion ylitys, sekä varaudutaan 2022 pidettäviin seuran 60v juhlien kustannuksiin.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 90€ (60€ + lisämaksu 30€), maanomistajajäseniltä 30€. Perhejäsenmaksu pudotettiin puoleen eli 30€ alaikäisten jäsenien tukemiseksi. Jäsenmaksu laskutetaan metsästäjäliiton kautta ja jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2020. Myöhässä maksaneille viivästyskorkomaksu on 10€, mikä lisätään seuraavan vuoden jäsenmaksuun. Seuraan liittymismaksuja alennettiin ja Outokummun alueella asuvilta liittymismaksu on nyt 50€, muilta 150€.

Seurassamme on 2020 alussa 91 jäsentä. Täyden jäsenmaksun maksavia jäseniä on 66, maanomistaja-jäseniä 14 ja vapaajäseniä 11 (metsästäjäliiton jäsenmaksun maksavia).

Syksyn 2019 kaurisjahdille asetettiin kesäkokouksessa 4 kauriin kiintiö. Kiintiöstä ei ammuttu yhtään kaurista. Hirviporukalla oli 5 aikuisen ja 5 vasan kaatoluvat, jotka käytettiin 100 %.

Kokouksessa valittiin seuraan kaksi varsinaista jäsentä sekä kaksi koejäsentä. Seurasta erotettiin 2 jäsentä maksamattomien jäsenmaksujen takia (maksamatta 2v).

Seuran toimihenkilöt ja yhteystiedot 2020:

Puheenjohtaja: Lasse Turunen puh. 050 4915180, lasse.turunen@blomkartta.fi

Sihteeri: Mika Hartikainen puh. 040 0885515, mika.a.hartikainen@gmail.com

Rahastonhoitaja: Vesa Sormunen puh. 050 368 1887, vesa.sormunen@maljasalmenriistamiehet.com

 

Toimintakortti pitää palauttaa tammikuun viidenteen (5.1.2021) päivään mennessä sihteerille. Kortin voi ladata seuran nettisivuilta ja palauttaa sähköpostilla. Toimintakortin paperiversio toimitetaan pyydettäessä.